Portállal kapcsolatos javaslatok

kispofa Szo, 2009-02-28 12:10

Meguntam, hogy nincs kivel kommunikálni emilen, és mivel egy hónap alatti tevékenységem alatt úgy látszik, én lettem a legaktívabb íródeák ezen a portálon (?), úgy döntöttem, létrehozok egy olyan csoportot, ahol megjelenhetnek az igényeink, amit persze a weboldalt/portált üzemeltetők nem szívesen látnak, de hát valamit valmiért.;)

Bezártunk

bil Portálcsoport Szo, 2017-09-02 13:14

Emberek! Technikai és anyagi okok miatt sajnos be kell zárjuk az lmv.hu-t. Nem tudjuk tovább üzemeltetni az oldalt, és nem is szeretnénk már. A korábbi tartalom még elérhető, de újat már nem lehet felrakni.

Valódi admin jogok kellenek

kispofa Portállal kapcsolatos javaslatok Sze, 2009-03-11 14:23

Most jöttem rá, hogy egy csoport adminisztrátoraként csak anyni jogom van, hogy engedélyezhetem valakinek, hogy csatlakozzon - ha előzetesen azt a feltételt szabtam, hogy ez az írás feltétele.

Arra is kellene jogosultság, hogy a nem kívánt írásokat lehessen szerkeszteni, vagy törölni, és egyes tagokat is lehessen törölni a csoporttagok közül.

Csoportlista átalakítása

kispofa Portállal kapcsolatos javaslatok Szo, 2009-02-28 12:23

Javaslom, hogy a "csoportok" almenü legyen átalakítva.

a, Az alsó szakaszban lévő csoportokat is be kellene sorolni valamilyen kategóriaba.

b, Bővüljön két adattal minden sor, a csoportoknál jelenjen meg a létrehozás dátuma és az utolsó bejegyzés dátuma és ideje. Így gyorsan látható lesz, mely csoportok haltak el és melyek aktívak.

Megbizható kapcsolattartás

kispofa Portállal kapcsolatos javaslatok Szo, 2009-02-28 12:21

Jó lenne végre kapcsolatot tartani egy-egy adott témában vagy csoport érdekében tevékenykedő személyekkel, és ez jelenleg nem megoldott. Ezért azt javaslom, hogy legyen egy zárt fórum, vagy levelezőlista, ahova csak az aktív tagok kaphatnak meghívást és csak ők olvashatják, illetve írhatnak oda.

Tartalom átvétel