Warning: Table './web11_db3/watchdog' is marked as crashed and should be repaired query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%message in %file on line %line.', 'a:4:{s:6:\"%error\";s:12:\"user warning\";s:8:\"%message\";s:220:\"Table './web11_db3/cache_filter' is marked as crashed and should be repaired\nquery: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_filter WHERE cid = '1:afe8dcefd28fb5c9df08472b9e32bd4d'\";s:5:\"%file\";s:38:\"/var/www/web266/web/includes/cache.inc\";s:5:\"%line\";i:26;}', 3, '', 'http://lmv.hu/node/1802', '', '54.80.208.105', 1534763722) in /var/www/web266/web/includes/database.mysql.inc on line 128

Warning: Table './web11_db3/watchdog' is marked as crashed and should be repaired query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%message in %file on line %line.', 'a:4:{s:6:\"%error\";s:12:\"user warning\";s:8:\"%message\";s:2375:\"Table './web11_db3/cache_filter' is marked as crashed and should be repaired\nquery: UPDATE cache_filter SET data = '<p>Tisztelt Kulturális Örökségvédelmi Hivatal, Tisztelt Mezős Tamás Úr!</p>\\n<p>Mint az ÓVÁS! Egyesület célkitűzéseinek támogatója, szeretném tiltakozásomat kifejezni az ellen, hogy a Középső-Erzsébetváros és a Zsidónegyed házainak állományát további bontásokkal tizedelhessék a befektetők. Nagyon kérem Önöket, érjék el, hogy a pusztítás befejeződjön! Kérem a műemlékké nyilvánított hetedik ker in /var/www/web266/web/includes/database.mysql.inc on line 128
Petícióminta - kérlek küldd el így vagy módosítva Mezős Tamásnak | lmv

Petícióminta - kérlek küldd el így vagy módosítva Mezős Tamásnak

óvás Óvás Egyesület Ked, 2007-09-25 10:47

Tisztelt Kulturális Örökségvédelmi Hivatal, Tisztelt Mezős Tamás Úr!

Mint az ÓVÁS! Egyesület célkitűzéseinek támogatója, szeretném tiltakozásomat kifejezni az ellen, hogy a Középső-Erzsébetváros és a Zsidónegyed házainak állományát további bontásokkal tizedelhessék a befektetők. Nagyon kérem Önöket, érjék el, hogy a pusztítás befejeződjön! Kérem a műemlékké nyilvánított hetedik kerületi házak állományának növelését, a régi házak hatékony védelmét, állagmegóvását, felújítását, hogy megőrizhessük városunk hangulatos, szép és érdekes részét.
Kérem, hogy a régi épületek felújítását, belső és épületgépészeti modernizációját, ne a bontást és beépítést szorgalmazzák, ne jussanak újabb negyedek Óbuda megmásíthatatlan sorsára! Kérem, kérjük, hadd maradjanak meg Budapest hangulatos, régi, szép házai, negyedei.
Szeretném kifejezni tiltakozásomat a Wesselényi utca 74. szám alatti ideiglenes védelem alatt álló lakóház bontási terve ellen, és kérem Önöket, mielőbb nyilvánítsák védetté az erzsébetvárosi iparosházaknak ezt a korai, és ma már ritka példáját. Kérem, ne engedjék, hogy Középső-Erzsébetváros ma még egységes 19. századi arculatában is foghíj keletkezzen.
Kérem továbbá, hogy vizsgálják felül a nyolcadik kerületben a Corvin-Szigony projektnek áldozatul eső összesen további kb. 100 ház védelmének lehetőségét, valamint Budapest legrégebbi pályaudvarának, a Józsefvárosi pályaudvarnak a mielőbbi műemléki védelmét.
Kérem, tegyenek meg mindent, amit a törvényes eszközök biztosítanak az Önök számára, hogy ne alakuljanak Budapest legszebb, leghangulatosabb részei szívtelen, fantáziátlan lakónegyeddé, legyen létjogosultsága a 19. századi, lepusztultságukban is szép és hangulatos épületek felújításának, az ebbe történő beruházásnak.
Nagyon köszönöm, tisztelettel