Nagyhatalmi játszma és Orbán.

mediator11 Közért Sze, 2014-12-24 23:25

Azt látjuk folyamatosan, nem csak az ellenzéki oldalról, hanem egyre inkább külföldről igyekeznek Orbánt és kormányát minél jobban befeketíteni, lejáratni, elvenni a szavazóbázisát.

pl. http://index.hu/kulfold/eurologus/2014/12/16/europa_tanacs_emberi_jogi_j...

Miért is?
Hiszen Orbán így is kiszolgálja a multi tőkéseket, bankárokat, fizeti a sarcot, a virtuális államadósságot: http://lmv.hu/node/4012 létminimumom tartja az ország jó részét, botrányosan megvédte a bankokat a devizahitelekkel szemben, stb. DE
- már nem hisz nekik, mert a 2002-es választások előtti paktumot, miszerint 2001-ben a kereskedelmi bankoknak adja a magyar pénzkibocsátás jogát / ami 2001-ben meg is történt / cserébe a 2002-es választás megnyeréséért az "üzletfelei" felrúgták. Ekkor ismereteim szerint tényleg kezelték őt pszichológusok.
Azután várt a lehetőségre, és amikor ismét rákerült a sor a "demokrácia" íratlan szabályai, törvénye szerint, és megkapta a hatalmat 2010-ben, igen erősen ragaszkodni kezdett hozzá.
Kiépített egy olyan állami struktúrát, ami tőle függ, látszat jóléti intézkedéseket hozott, de a lényeg nem változott, kiszolgálja a külföldi tőkét.
Ám próbál nyitni az oroszok felé, a "fejlett nyugattól" való függésen lazítani. / Paks oroszok általi felújítása, új orosz gázvezeték, stb.../

És ez a legnagyobb bűne. Azokkal áll szóba, akik a dollár egyeduralmának megdöntésére szövetkeztek.
A BRICS országok:

http://hu.wikipedia.org/wiki/BRIC és http://hu.wikipedia.org/wiki/BRIC
Oroszok, Kína, India, Dél-Afrika, és ezekhez csatlakozott volna Ukrajna.

Amíg Ukrajnát le nem választották...tüntetések, zavargások keltésével.
http://lmv.hu/node/10198
Obán nem pontosan teljesíti a fentiek miatt a "fejlett nyugat" utasításait, ezért érkezett egy JÓBARÁT. Lefordítva Goodfriend.
Szorgalmasan dolgozni kezdett, ahogy korábban Szíriában is, ahol polgárháborút hagyott maga mögött... Nálunk talán a munkája miatt, a felépített stratégia részeként állt elő Horváth András a NAV leleplezéssel,
http://video.atlatszo.hu/2014/11/25/korrupcioellenes-szovetseget-alapito...
ezért olvashatunk, hallhatunk folyamosan a kormányt lejárató cikkekket, tudósításokat, botrányokat. / Amik ettől még igazak is lehetnek... / Az embereket próbálják a média segítségével kivinni az utcára, ezért lesz/van a már folyamatos kormány ellenes tüntetés.

Talán másoknak is szemet feltűnt 2014 12 15.-i tüntetésen a sok egyforma furgon.

Látszik a képeken a sok bordó és fehér furgon, az mind dohánygyári. Ez bizonyítja, hogy a multik szervezik és támogatják a tüntetést. A Liga szakszervezet kötődése is világos lett...

"A LIGA Szakszervezetek szervezésében országosan félpályás útlezárások zajlanak. Budapesten, a budai alsó rakparton a Margit hídtól északra lévő lehajtótól egészen a Lánchíd és az Erzsébet híd közötti részig állnak a Philip Morris és a British American Tobacco Hungary furgonjai."
http://e-tanu.blog.hu/2014/12/15/gigantikus_cigireklam_az_also_rakparton

Lebegtetik folyamatosan a médiában az USA-ból való kitiltást kormányzati tisztviselők kitiltását, a civil szervezetek, Norvég alap felháborító ellenőrzését / amiken keresztül érkezhet a pénz a felforgatáshoz / a NAV elnök esetleges korrupciós ügyeit, stb.
Ennek valószínűleg nem lesz vége addig, amíg Orbán helyére valaki mást nem ültetnek, http://www.origo.hu/itthon/20141221-bencsik-andras-puccsot-terveznek-orb...

és Putyint bármilyen módon nem távolítják el a hatalomból. /http://index.hu/gazdasag/2014/12/12/rekordmelysegben_a_rubel/ /

Orbán nyilatkozik : Közép-Európa az USA műveleti területévé vált:

http://index.hu/kulfold/2014/12/16/orban_belgrad_muveleti_terulet/
és http://www.origo.hu/gazdasag/20141223-orban-a-korrupcios-vad-csak-fedoto...

A másik nagy bűne a kormánynak, hogy nem támogatja a multik feltétel nélküli hatalomátvételét a nemzetek felett, "a magyar kormány a TTIP-ben sem fog olyan vállalásokat tenni, amely beszűkítené szabályozási mozgásterét."

Eddig mindig háborút okozott, ha a dollár hegemóniáját bárki meg akarta dönteni / kérdőjelezni.

Érdemes végiggondolni az összefüggéseket és megfontoltan cselekedni.
Orbán és holdudvara sem szent, sőt....de lehet, hogy a kisebbik rossz ez a mesterséges hazai jobboldal, mint "Goddfriend fejlett nyugati baloldala".

https://www.youtube.com/watch?v=dnM1VUF9goQ