Warning: Table './web11_db3/watchdog' is marked as crashed and should be repaired query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%message in %file on line %line.', 'a:4:{s:6:\"%error\";s:12:\"user warning\";s:8:\"%message\";s:220:\"Table './web11_db3/cache_filter' is marked as crashed and should be repaired\nquery: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_filter WHERE cid = '1:559d600466f76b87bf4060de098803a9'\";s:5:\"%file\";s:38:\"/var/www/web266/web/includes/cache.inc\";s:5:\"%line\";i:26;}', 3, '', 'http://lmv.hu/node/10181', '', '54.81.196.35', 1534712818) in /var/www/web266/web/includes/database.mysql.inc on line 128

Warning: Table './web11_db3/watchdog' is marked as crashed and should be repaired query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%message in %file on line %line.', 'a:4:{s:6:\"%error\";s:12:\"user warning\";s:8:\"%message\";s:1937:\"Table './web11_db3/cache_filter' is marked as crashed and should be repaired\nquery: UPDATE cache_filter SET data = '<p>sziasztok, az van, hogy szeretnénk bezárni az lmv.hu-t. Az idő elszállt fölötte, ma már sokkal korszerűbb, könnyebben kezelhető, teljesen ingyenes szolgáltatások vannak szerte a világban. </p>\\n<p>Az lmv-nek hajdanában volt egy küldetése, hoyg a különféle civil-aktivista-közéleti blogoknak legyen közös helye, ez részben meg is valósult, de ma már alig vagy semennyire nem tölti be ezt a funkcióját. </p in /var/www/web266/web/includes/database.mysql.inc on line 128
LMV záróra | lmv

LMV záróra

bil Zöld Pók Ked, 2014-05-27 14:37

sziasztok, az van, hogy szeretnénk bezárni az lmv.hu-t. Az idő elszállt fölötte, ma már sokkal korszerűbb, könnyebben kezelhető, teljesen ingyenes szolgáltatások vannak szerte a világban.

Az lmv-nek hajdanában volt egy küldetése, hoyg a különféle civil-aktivista-közéleti blogoknak legyen közös helye, ez részben meg is valósult, de ma már alig vagy semennyire nem tölti be ezt a funkcióját.

Technikai szemppontból viszont fenntarthatatlanná vált az oldal, se forrás, se kapacitás nincs a működtetésére. Ezért arra jutottunk, hogy szeretnénk megszüntetni a szolgáltatást. Az oldal még egy darabig elérhető lesz - de rövidesen már friss tartalmat nem lehet majd rajta közölni.

Viszont már mostantól nem lehet regisztrálni az oldalon, vagyis csak a korábbi felhasználók tudnak belépni.

Arról, hogy még meddig lesz elérhető az lmv.hu, nem tudok pontos időpontokat mondani, mert az oldal üzembentartása jelenleg szívességi alapon zajlik, és ennek a jövője bizonytalan.

Emiatt arra szeretnélek kérni titeket, hoyg gondoljátok végig, van e olyan tartalom, kép, szöveg, dokumentum, amit le akartok menteni az oldalról. Nem tudjuk, hoyg mennyi ideig lesz még az lmv elérhető. Ez attól a cégtől függ, akitől adományban kapjuk a portál hostingját. Szóval azt javaslom, kezdjetek el gondolkodni az archiváláson, ha ez fontos nektek.

Nekünk sajnos semmilyen forrásunk, se kapacitásunk nincs rá, hoyg ebben segtséget nyújtsunk.