LMV záróra

bil Zöld Pók Ked, 2014-05-27 13:37

sziasztok, az van, hogy szeretnénk bezárni az lmv.hu-t. Az idő elszállt fölötte, ma már sokkal korszerűbb, könnyebben kezelhető, teljesen ingyenes szolgáltatások vannak szerte a világban.

Az lmv-nek hajdanában volt egy küldetése, hoyg a különféle civil-aktivista-közéleti blogoknak legyen közös helye, ez részben meg is valósult, de ma már alig vagy semennyire nem tölti be ezt a funkcióját.

Technikai szemppontból viszont fenntarthatatlanná vált az oldal, se forrás, se kapacitás nincs a működtetésére. Ezért arra jutottunk, hogy szeretnénk megszüntetni a szolgáltatást. Az oldal még egy darabig elérhető lesz - de rövidesen már friss tartalmat nem lehet majd rajta közölni.

Viszont már mostantól nem lehet regisztrálni az oldalon, vagyis csak a korábbi felhasználók tudnak belépni.

Arról, hogy még meddig lesz elérhető az lmv.hu, nem tudok pontos időpontokat mondani, mert az oldal üzembentartása jelenleg szívességi alapon zajlik, és ennek a jövője bizonytalan.

Emiatt arra szeretnélek kérni titeket, hoyg gondoljátok végig, van e olyan tartalom, kép, szöveg, dokumentum, amit le akartok menteni az oldalról. Nem tudjuk, hoyg mennyi ideig lesz még az lmv elérhető. Ez attól a cégtől függ, akitől adományban kapjuk a portál hostingját. Szóval azt javaslom, kezdjetek el gondolkodni az archiváláson, ha ez fontos nektek.

Nekünk sajnos semmilyen forrásunk, se kapacitásunk nincs rá, hoyg ebben segtséget nyújtsunk.