Megfenyegették a klímagyilkos képviselőt

zac Zöld Anarchista Cápák Sze, 2010-02-17 23:29

Radikális („ökoterrorista”) szervezetek a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben fenyegették meg a klímagyilkos Magda Sándor szocialista országgyűlési képviselőt. A Zöld Anarchista Cápák, a Föld Szíve Társaság és a KOBOLD egyúttal Földanya Átkával is sújtja az energialobbi érdekeit kiszolgáló képviselőt, amely átok – értesüléseink szerint – egyben a mentelmi jog felfüggesztését is jelenti.

Újabb hullámokat kavar Magda Sándor klímatörvény-ellenes merénylete. Mint ismeretes, a szocialista képviselő egy társával közösen több módosító indítványt nyújtott be a parlament által általános vitára bocsátott klímatörvény tervezetéhez. A német RWE csoport érdekeltségébe tartozó Mátrai Erőmű által pénzelt szocialista képviselő egyik módosító javaslata az üvegházhatású gázok 10%-os növelését szorgalmazza. Noha a módosítókat a gazdasági bizottság is leszavazta, azok mégis megtorpedózhatják a klímatörvény megszületését. Amennyiben a képviselő csütörtökig nem vonja vissza a módosító javaslatot, az azt jelenti, hogy ebben a parlamenti ciklusban már nem lesz semmi a klímatörvényből.

A Magda Sándor által elkövetett arcátlan merénylet annyira feldühítette a Zöld Anarchista Cápákat, a Föld Szíve Társaságot és a magát az Earth Liberation Front hazai szárnyaként aposztrofáló KOBOLDot, hogy megfenyegették a klímagyilkos képviselőt, hogy ha nem vonja vissza 12 órán belül a módosító javaslatait, akkor Földanya Átka fogja sújtani őt.


Címzett: Magda Sándor

Klímagyilkos!

Ma 12 óráig vond vissza a klímatörvényhez benyújtott módosító javaslataidat, különben Földanya Átkával sújtunk téged!

Tudjuk, hogy az RWE és az ExxonMobil pénzel téged!

Ne a kibocsátások növeléséért lobbizz klímagyilkos megbízóid érdekében, hanem kövesd inkább az anglikán egyház példáját, akik határozatot hoztak arról, hogy 2050-re 60 százalékkal csökkenti szén-dioxid kibocsátását!

Bolygónk védelme érdekében még jó útra térhetsz. Ne akadályozd a klímatörvény megszületését!

Zöld Anarchista Cápák
Föld Szíve Társaság
KOBOLD

Értesüléseink szerint az átok maga után vonja a mentelmi jog felfüggesztését, s ezentúl a képviselő ki lesz téve az egyre szélsőségesebb természeti elemek fenyegető csapásainak. Mindezt súlyosbítja, hogy a mentelmi jog felfüggesztése következtében bárki jogosult arra, hogy kiiktassa a képviselő lakásának fűtését, a vízszolgáltatást, az elektromos áramot és az internet-hozzáférést.

A radikális szervezetek emellett felszólították a Heves Megyei MSZP-t, hogy amennyiben Magda Sándor nem vonja vissza 12 órán belül a törvényjavaslatot, léptessék vissza a gyöngyösi (Heves m. 3. választókerület) jelöltjét, különben az MSZP megyei alapszervezetére is kiterjeszti Földanya Átkát, s az óriásplakátokra „klímagyilkos” feliratokat fújnak.

Informátoraink szerint a Magda Sándor által a klímatörvény ellen elkövet merénylet hátterében a Herczog Edit szocialista európai parlamenti képviselő nevével fémjelzett Kenguru-csoport áll, akiket az atomlobbi és a vegyipari cégek mellett a ExxonMobil, a Shell, a BP és más olajcégek, valamint az autóipar is pénzel.