LMV csirip a próbaüzem

fidusz Parancsnoki híd Pén, 2010-04-30 08:11

Lassan az LMV felhasználóinak mikroblogjai is feltűnhetnek az oldalunkon. Első lépésként BiL tegnap bekötötte az lmvhu csiripjét, de remélhetőleg hamarosan felváltja ezt az lmvhu-csiripelők listája.

Már hónapok óta tervezzük, hogy felhasználóink mikroblogjai (csiripjei) is bekerülhessenek az LMV-re. Ennek első lépéseként tegnap létrehoztunk egy lmvhu felhasználót a twitteren. Ezt BiL be is kötötte a nyitólapunk jobb felső sarkában látható twitter dobozba.

Szeretnénk ugyanakkor egyszerűbbé tenni azt, hogy az "elemvések" csiripjei ide bekerülhessenek, ezért létrehoztunk egy ugyanott egy lmvhu-csiripelők listát, ahol egyben megtalálhatók lesznek felhasználóink mikroblog bejegyzései. Egyelőre ideiglenesen négy tagot vettem fel a listára (hirtelen ezeket találtam), csak azért, hogy tudjak képernyőképeket is adni. Remélhetőleg a ma már a listát is sikerül bekötni a twitter dobozunkba, s onnantól majd bővíthetjük a tagok listáját.

LMV-s csiripelők

Ha már élesben rendesen működik a rendszer, akkor részletesen is megírom, hogy ez micsoda, és miért is jó, hogyan kerülhettek be Ti is stb.