galagonya

galagonya Ked, 2011-11-29 12:28

Bezártunk

bil Portálcsoport Szo, 2017-09-02 13:14

Emberek! Technikai és anyagi okok miatt sajnos be kell zárjuk az lmv.hu-t. Nem tudjuk tovább üzemeltetni az oldalt, és nem is szeretnénk már. A korábbi tartalom még elérhető, de újat már nem lehet felrakni.

Boldog jövő vár a magyar nemzetre

galagonya galagonya Csü, 2012-01-12 16:43

Megtaláltuk a tökéletes megoldást az államadósság és a fenyegető államcsőd problémájára. Kihúzzuk a magyarokat a csávából. Ilyen egyszerű az egész: zaciba kell adni a szent koronát. Nem tudjuk, pontosan mennyit érhet a korona, de úgy néz ki, elég sokat. Aranyból van, és tele van mindenféle drágakővel.

Negatív cigánybűnözés, avagy a cigányok jelentősen kevesebbet bűnöznek, mint a magyarok

galagonya galagonya Ked, 2011-11-29 12:44

Ha szabadon választhatnék kinézetet bolti lopáshoz, valószínűleg jól szituált, fehér nő lennék; semmiképp nem esne a választásom szegénynek kinéző, cigány [3] férfira. Talán nem kell sokat magyaráznom, miért: előbbi esetben nagyobb esélyem van elkerülni a biztonsági őrök gyanakvását, az ebből adódó plusz figyelmet, és valószínűbb lebukást. Igaz, ha nőként elkapnak, számolhatok a többnyire férfi biztonsági őrök durva szexuális zaklatásával is, így megfontolandó az öltönyös, bróker kinézetű fiatalember verziója is.

Tartalom átvétel