eüm

Mégis lesz Tokajban füstölt bor

jeeka Tudatos Túlfogyasztó Sze, 2010-01-27 16:08

Úgy tűnik, korán örültem, mégis megépítik az a szerencsi szalmaerőművet, amivel fel lehet füstölni komplett Tokaj-Hegyalját. A befektető hárítja a tiltakozók állításait, hogy környezetkárosító volna az erőmű: szerinte a füst tartósít, ilyenformán a szalmatüzelő üzem hozzájárulna Tokaj világörökségi minőségének megóvásához.

Legyen kijárási tilalom Terézvárosban!

jeeka Ugatunk Ked, 2009-10-27 18:09

Amilyen málé ez a BiL, sose rakja ki a videóját. Ez itt kérem a negyedik Köztársaság (4k) múlt hétfői akciója, amikor is a terézvárosi szórakozóhelyeket korlátozó csendrendelet kiterjesztését követelték: kijárási tilalmat, be- és áthaladási tilalmat, beleértve a villamosok elterelését - nehogy bármi zavarhassa a terézvárosiak éjszakai nyugalmát.

Mégse lesz Tokajban füstölt bor

jeeka Tudatos Túlfogyasztó Vas, 2009-04-19 17:47

A Jövő nemzedékek ombudsmanja kifogásolja, hogy a világörökséghez tartozó Tokaji borvidéket felfüstöljék egy szalmatüzelésű erőművel. Így nem csak mintegy öt-hét munkahelyről, de a füstölt furmintról és a kormos törkölyről is lemondhatunk: sajnos tiszta marad a levegő Tokaj-Hegyalján is.

Török Róbert Jutro zsidózik és buzizik

jeeka Ugatunk Pén, 2008-08-01 22:35
See video

A Horányi Védegylet Nyári Egyetemen szervezte meg Salga Imre a Fórum Színházat. A háromnapos műhelymunka eredménye: létrehoztak egy színdarabot az amatőr jelentkezők, amibe a közönség is tetszés szerint beszállhat. Török Róbert Jutro kőkeményen zsidózik.

BiL felhasználó ötlete alapján BiL felhasználó felvételeiből BiL felhasználó parancsára készült blogbejegyzés és videó.

Népnemzeti vágta

jeeka jééka Szo, 2008-05-31 20:01

Mekkora költségvetése lehetett ennek a nyomorúságnak?

egyszerhasználatos hárommillás molinó - by psyso

Elsőfilmet tessék! Friss, ropogós elsőfilm! Ingyen!

jeeka jééka Ked, 2008-05-06 19:04

Az idei Mediawave fesztiválon nem csak vetítettek filmeket, de készítettek is. Ez az én személyes kedvencem, Csicskár Dávid Végállomás című ötperces mozija.

Szellembiciklivel búcsúztatták a csütörtöki gázolás halottját + videó

jeeka jééka Vas, 2008-04-27 00:17

Fehérre festett biciklivel és közös vonulással búcsúztatták kerékpárosok azt a társukat, aki szabályosan közlekedett a Kőbányai úti bicikliúton, amikor csütörtökön halálra gázolta egy jobbra kanyarodó kamion.

SagiK képe a CM honlapjáról

Barát utcai fakivágás

bil Barát utca Pén, 2008-04-25 00:49

Felhördülést váltott ki, hogy egy kertészeti cég minden értesítés és magyarázat nélkül kivágott három fát a Barát utcában. Soha még ennyi mail nem ment a Barát utcai levlistára, megszólaltak olyanok is, akik eddig soha. Többen az önkormányzathoz fordultak. Kijött a tévé, meg egy illetékes. - videó

Föld Napja képek + videó

isti Ked, 2008-04-22 22:29

Nem hiszem, hogy igazságot kell tenni a rendőri biztosításos, bejelentett, kompromisszumos, 80 ezres CM és a régi vágású pár száz fős betyárkodás között. A cél közös: a bringázható város, az eszköz meg lehet ez is, az is.
Jó volt kedden benyomulni a dugóba több százan. Azt éltem át, amit a vasárnap lezárt városban, a hivatalos CM-en nem: hogy az autóktól nem tudunk haladni. És ezt a sofőrök jó része is látta, érezte: velünk nevetett.
A gyalogosokat és a BKV járműveket viszont szerintem nem kellett volna annyira sem akadályozni, amennyire tettük. Majd legközelebb.

Boldogok

A jó és a rossz harca

bil Hét, 2008-04-21 13:37

Darth Wader megállította a Critical Masst a Lánchídnál. Itt van erről egy kis videó. Dromidriver pedig végigfotózta a pikniket a Millenáris Vellodromban.

használt anyagokból új tárgyat
Tartalom átvétel