Heti cukiság a nagyszülők örömére

jeeka Tudatos Túlfogyasztó Mon, 2011-08-15 20:57

Lelassult a blog, de nem úgy Lucerna fejlődése! Rövid mozgóképriport és fejlődési napló, elsősorban a távol élő nagyszülők képbe hozására.

Mivel az én szüleim 270 kilométerre laknak innen, kénytelen vagyok a posztmodern technika segítségével bevonni őket első unokájuk viharos növekedésébe. E helyt kell tehát olyan fontos tényeket közölnöm, hogy fogalmam sincs, hány kiló a lány, de nagyon dagadt, mert múlt héten már négy hájfodor volt a combján, de azóta már az egyik el is tűnt, mert behízta :-)

Amint az az alábbi videón jól megfigyelhető, a négy hónapos Lucella egyre biztosabban fog meg dolgokat - és azonmód tömi is őket a szájába. Sikkantgat, rikoltozik, gagyarászik, sőt - ezt nem sikerült elkapni, de - tegnap óta már hangosan nevet is. Bávávávávává.

A mozgásfejlődés még számos képet megérdemelne, ha lesz elég időm (azaz eleget játszik majd nyugisan magában a gyerek), akkor megörökítem, milyen profin fordul az oldalaira, hasról hátra, és hogyan próbál - egyre elszántabban - felülni.

Most már időnként le lehet tenni este nyolc körül - evés közben elalszik és húzza a lóbőrt éjfélig, amikor is újra zabál, majd alszik tovább reggelig. Fél hét és kilenc óra között ébred.

Álmában pedig mosolyog:

Egyúttal ezek az első felvételek a Zöld Pók Alapítvány új, menő, mesés fasza HD kamerájával. Ma hozta a posta. Kicsit még remeg a kezemben :-)

Videó: 

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.

More information about formatting options

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.