Warning: Table './web11_db3/watchdog' is marked as crashed and should be repaired query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%message in %file on line %line.', 'a:4:{s:6:\"%error\";s:12:\"user warning\";s:8:\"%message\";s:220:\"Table './web11_db3/cache_filter' is marked as crashed and should be repaired\nquery: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_filter WHERE cid = '3:9b7270d51f9538419a9c7d9096a5a337'\";s:5:\"%file\";s:38:\"/var/www/web266/web/includes/cache.inc\";s:5:\"%line\";i:26;}', 3, '', 'http://lmv.hu/csoportok_letrehozasa', '', '54.80.208.105', 1534763140) in /var/www/web266/web/includes/database.mysql.inc on line 128

Warning: Table './web11_db3/watchdog' is marked as crashed and should be repaired query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%message in %file on line %line.', 'a:4:{s:6:\"%error\";s:12:\"user warning\";s:8:\"%message\";s:2823:\"Table './web11_db3/cache_filter' is marked as crashed and should be repaired\nquery: UPDATE cache_filter SET data = '<p></p><p>Itt indulj el: 'saját neved' (navigációs menü) > csoport létrehozása.</p>\\n<p>\\nElőször is címkézd fel, nevezd el és írj egy üdvözlő szöveget hozzá. A címke a csoport témáit adja meg, a név a csoport neve, az üdvözlő szöveg pedig az, ami a csoport saját oldalán belépéskor mindig meg fog jelenni legfelül. </p>\\n<p&am in /var/www/web266/web/includes/database.mysql.inc on line 128
3 - Hogyan indíthatsz blogot | lmv

3 - Hogyan indíthatsz blogot

fidusz Hét, 2006-07-10 20:28

Itt indulj el: 'saját neved' (navigációs menü) > csoport létrehozása.

Először is címkézd fel, nevezd el és írj egy üdvözlő szöveget hozzá. A címke a csoport témáit adja meg, a név a csoport neve, az üdvözlő szöveg pedig az, ami a csoport saját oldalán belépéskor mindig meg fog jelenni legfelül.

A leírás mezőbe pár szavas leírást írj, ez a csoportok felsorolásában fog megjelenni. A csoport honlapja (group website) mezőbe meg lehet adni saját, külső honlapod címét, ha van ilyen.

 

A csoportot létrehozó felhasználó eldöntheti, hogy kit és hogyan vesz fel a csoportba, mennyire nyitott vagy zárt a csoport.

[img_assist|nid=233|title=csoport beállítások|desc=|link=popup|align=left|width=157|height=143]'open - nyílt' - ha ezt pipálod ki, bárki szabadon feliratkozhat a csoportba
'moderated - moderált' - ha ezt pipálod, a csoport adminisztrátora (Te, illetve akit még azzá teszel) kap egy mailt a feliratkozási kérésről, és engedélyezheti vagy elvetheti.
ha 'invite only - csak meghívással'-t pipálsz, csak a meghívásod után lehet valaki csoporttag.
a 'closed - zárt' csoportban teljes mértékben Te (a létrehozó) adminisztrálod a tagságot, ami azt jelenti, hogy sem feliratkozni, sem leiratkozni nem tudnak a tagok maguktól.
"registration form" - ha ezt bepipálod, akkor az új felhasználok regisztrációkor kapnak egy kis box-ot, amit bepiipálva azonnal feliratkozhatnak a csoportba.
ha a "list in groups directory - csoport felsorolása a csoportok között" dobozt üresre állítod be, akkor a csoportod nem jelenik meg a csoportok felsorolásában, tehát elrejtheted a nagyközönség elől.