Blog

W, mint Wander, Wanderer (egy gép), és Wandererer

FeketeArpad Sat, 2016-07-23 07:14
See video

Lehet azért, hogy olyan durva dalokat, mint pl. amiket a 100 Folk Celsius előad (pl. Ohio), nem lenne érdemes hagyni valamilyen törvény alapján, mert lehetséges, hogy a daloknak prófétai ereje van, és ha ez igaz, akkor a negativ kicsengésű dalok valós károkat okozhatnak a spirituális erejükkel. Hiszen az ország, ahonnan négy nagy folyó is ered, az nem Magyarország, hanem Svájc.

Ijaz Vedo (Y Azevedo)

FeketeArpad Fri, 2016-07-22 22:27
Y Azevedo

Nem tudom, miért jönnek ilyen érdekes asszociációim mostanában, de lehet, hogy azért, mert sokan megfigyelnek, és ezért spirituálisan létrejött nálam a "mastermind", amiről, ha jól emlékszem, Napoleon Hill írt a "Think and grow rich" c. művében.

A szerzői jogsértések jelentésének módjáról

FeketeArpad Sat, 2016-07-16 21:42
See video

A magyar szerzői jogi törvények szerint a külföldi szerzői jogok sértése csak akkor büntethető, ha a sértett valóban sértett, vagy panaszt tesz, vagy ilyesmi. Ezért a külföldi lehetőségek felé fordultam, ahol az ilyen szerzői jogsértéseket lehet jelenteni...

Én így látom az iszlám világgal kapcsolatos válságot

FeketeArpad Fri, 2016-07-15 23:56
See video

Egyik email címemről másik címemre küldött emailekben filozófáltam, és olyan jól sikerült, hogy egy részét megosztom itt is, talán nem teljesen összefüggő módon, hanem pontokba szedve, ami értékes ("insight").

Hűségidő, szerződési feltételek módositgatása

FeketeArpad Fri, 2016-07-08 10:16
See video

Kicsit elegem van már abból, hogy a mobiltelefon-szolgáltatóm rendszeresen módositgatja a szolgáltatás feltételeit, és erről állandóan SMS-eket küld. Ha én ezt mind elolvasnám, akkor olyan sok időt vesztenék, ami indokolatlan.

Válogatás LibriVox hangoskönyvek fejezeteiből

FeketeArpad Thu, 2016-07-07 14:45
See video

Hogy elviselhetőbbé tegyem a robot módjára végzett munkát, a mobiltelefonomról hangoskönyveket szoktam hallgatni a LibriVox prodzsektből közben. Időközben rájöttem, hogy ezeknek a hangoskönyveknek a legnagyobb része haszontalan a számomra, ezért nem is teljes figyelemmel figyelek oda, csak kiszűröm a legérdekesebb részeket...

A hét főbűn és a hét vezér, meg a három ló

FeketeArpad Wed, 2016-07-06 23:36
See video

Íme, a hét főbűn és a hét vezér általam történő valószínűsíthető megfeleltetése (hangzás alapján):

Lustaság - Álmos
Falánkság - Előd (...)
Bujaság - Ond (...)
Kapzsiság - Kond (kontó)
Kevélység - Tas (a kacsa)
Irigység - Huba (Apa)
Harag - Töhötöm (Tehetem)

Esetleg még a hét magyar törzs nevét is valahogy kapcsolatba lehetne hozni ezekkel.

Az Internetes társkeresők licencei elrettentik az okosokat, de miért?

FeketeArpad Tue, 2016-06-28 12:56
See video

Tegnap társat szerettem volna keresni az Internet segítségével, de csak odáig jutottam, hogy normális Internetes társkereső weboldalakat kerestem. Mert a licencfeltételeik alapján úgy tűnik, nem sok ilyen van közöttük. Már csak az a kérdés, hogy miért ösztönzik ezzel a butább emberek szaporodását az okosabb emberekkel szemben, utóbbiak helyzetét eléggé nagymértékben ellehetetlenítve ezzel?

"Hunor" mint "Thor", "Magyar" mint "Merya + Avar"

FeketeArpad Sun, 2016-06-26 23:35
Anya adta a pólómat

Ma egészen véletlenül érdekes dologra jöttem rá az oroszokkal kapcsolatban (hiszen elkezdtem szimpatizálni velük), és ez a WikiPedia-ban érdekes felfedezések sorát indította el. Szerintem nem érdemes időrendben fogalmazást írnom belőle, csak pontokba szedni a lényeget, ahogy jön...

Petőfi Sándor - Föltámadott a tenger (The Holy See)

FeketeArpad Thu, 2016-06-23 12:22
See video

Etikai kétségeim vannak afelől, hogy jó-e az LMV-t elárasztani a spirituális intuícióimmal felderített érdekességekkel, vagy nem. Egyrészt, általában a pop kultúrából tudnék belinkelni valamit, de Isten szerint nem feltétlenül jó, ha ugyanazokat a képsorokat és ugyanazokat a betűjeleket egyre többen nézik meg, talán kicsit olyan ez, mint a rák.

Syndicate content