Warning: Table './web11_db3/watchdog' is marked as crashed and should be repaired query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%message in %file on line %line.', 'a:4:{s:6:\"%error\";s:12:\"user warning\";s:8:\"%message\";s:220:\"Table './web11_db3/cache_filter' is marked as crashed and should be repaired\nquery: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_filter WHERE cid = '1:1b318c09f525b0a3e28cf9a88f80a023'\";s:5:\"%file\";s:38:\"/var/www/web266/web/includes/cache.inc\";s:5:\"%line\";i:26;}', 3, '', 'http://lmv.hu/Energiafuggok_forgatokonyv_palyazat', '', '54.80.208.105', 1534763564) in /var/www/web266/web/includes/database.mysql.inc on line 128

Warning: Table './web11_db3/watchdog' is marked as crashed and should be repaired query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%message in %file on line %line.', 'a:4:{s:6:\"%error\";s:12:\"user warning\";s:8:\"%message\";s:3569:\"Table './web11_db3/cache_filter' is marked as crashed and should be repaired\nquery: UPDATE cache_filter SET data = '<p>Tudj meg többet az energiafüggőségről és légy az alkotótársuk! Az írói szék még üres - Írj Te forgatókönyvet, mutasd meg, hogyan vinnéd filmre a gondolataidat, és nyerd meg a százezres honoráriumok egyikét!</p>\\n<p><iframe width=\\"640\\" height=\\"360\\" src=\\"//www.youtube.com/embed/BmCY7Q7n2Rg\\" frameborder=\\"0\\" allowfullscreen&a in /var/www/web266/web/includes/database.mysql.inc on line 128
Energiafüggők - pályázat: írj Te is forgatókönyvet! | lmv

Energiafüggők - pályázat: írj Te is forgatókönyvet!

kisfoka KMZK Sze, 2014-01-29 03:19

Tudj meg többet az energiafüggőségről és légy az alkotótársuk! Az írói szék még üres - Írj Te forgatókönyvet, mutasd meg, hogyan vinnéd filmre a gondolataidat, és nyerd meg a százezres honoráriumok egyikét!

Az élet egyre több területén, növekvő mértékben csatlakozunk az ellátó rendszerekhez, technológiákhoz. Emiatt kiszolgáltatottságunk és függőségünk észrevétlenül, de rohamosan növekszik.

Forgatókönyvírói pályázatunkon a legfrissebb elmék is megmutathatják, hogyan fejeznék ki gondolataikat egy rohamosan erősödő civilizációs kockázattal - az energiafüggőséggel - kapcsolatban.

Mindegy, hogy van már tapasztalatod a tollforgatásban, vagy épp most tennél szert erre. Ha elég frappánsan fogod meg a témát és a szakmai zsűri úgy dönt, hogy az irományodat érdemes - és meg is lehet - valósítani, akkor pár hónapon belül egy valódi rövidfilm stáblistáján találhatod magadat.

Lejjebb három témát találsz - megmérettetheted magad csak abban, amelyik a legközelebb áll hozzád, vagy akár mindegyikben. A zsűri mindegyik kategóriában egy-egy nyertest hirdet, akinek a műve alapján rövidfilmet készítünk.

A nyertesek fejenként 120-120 000 Ft értékű vásárlási utalványt is kapnak honoráriumként.

A három oktatófilm tematikája a következő:

1. Az energiafüggőség bemutatása: az energiaszolgáltatásnak óriási jelentősége van életünkben, ha megszűnne az energiaszolgáltatás, aligha tudnánk működtetni világunkat.

2. Egy lehetséges környezetpolitikai eszköz bemutatása: egy alacsonyabb erőforrás felhasználást elősegítő környezetpolitikai szabályozó rendszer alapjai, logikája, a rendszer közérthető bemutatása.

3. Gyakorlati tanácsok: a fenntarthatóság felé mutató életmód ismérvei, hogyan rendezhetjük be életünket úgy, hogy minél kevésbé függjünk a nagy ellátórendszerektől, miközben talán emberibb életet is élünk. Javaslatok az átlagember számára.

A pályázatra 2014. február 28-ig várjuk a jelentkezésedet - ez alatt a pályaművek a Facebookon is megjelennek, ahol közönségszavazást hirdetünk. A közönségszavazáson legtöbb pontot kapott mű 50 000 Ft-nyi különdíjban részesül, illetve az összes szavazó között is minden nap 1-1 ajándékcsomagot sorsolunk ki!

Válassz témát és várjuk a pályamunkádat!

Bővebben: www.energiafuggok.hu